Selvbetjening

Ved at trykke på selvbetjenings-knappen her på siden, får du mulighed for at

  • Bestille tid
  • Forny recepter på fast medicin
  • Skrive til lægen
  • Læse beskeder fra lægen

Vær opmærksom på, at ikke alt kan ordnes på nettet. Når du f.eks. bestiller tid, vil du nogle gange opleve, at vi afviser tiden, så du skal ringe til os. Det kan være, hvis vi er i tvivl om, hvad du bestiller tid til, hvis vi vurderer, at du skal komme før eller hvor meget tidsforbrug, vi skal sætte af til dig.
Lige sådan vil det være, når du skriver til lægen. Tit er det nødvendigt med uddybende spørgsmål eller at se dig i konsultationen.

Du kan ikke bestille tider mellem kl 8-10, da vi her behandler akutte patienter samt har telefontid.

Brugeroprettelse

Tryk på “SELVBETJENING”. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal

Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende en pinkode og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet, og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegne.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.
Du kan nu logge ind på e-portalen med dit brugernavn (CPR-nummer) samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger)